tai actas per stiprus tavasis, del to tau ir per rugstu buvo..as dejau balto vyno acto 6 %...obuoliu irgi 6% man atrodo buna ir sviesto dejau ne maziau 100 g. ir dar matau, kad tu nemegsti astriai, tai visokie sriracha, kajeno pipirai ir panasus brudas yra tiesiog ne tau :) "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message news:hnt9va$au1$1@trimpas.omnitel.net... > Nu actas aštrumo neduoda (beje, jis buvo berods 9% ir paprastas, o ne > obuolių, bet ir recepte parašyta ne konkretus actas, bet "pvz. obuolių"). > > Tabasco tai tikrai tik vieną nepilną arbatinį šaukštelį dėjau. > > O šiaip tai vien sriracha gryno užteko paragaut ir suprast, kad jis jau > yra aštrus, o kur dar Tabasco, kajeno pipirai... ir kai visa tai dar > pakaitinta. > > Žodžiu, viską dariau pagal receptą, tame tarpe ir sviesto beveik pusę > gabaliuko, kas gaunasi ~70g. > > "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message > news:hnt280$u1k$1@trimpas.omnitel.net... >> Nu man nebuvo nei per rugstu nei astru...netgi mano dama, kuri nera >> astrumo megeja, sake, kad labai normaliai su tuo astrumu...gal kazkur >> klaida padarei recepturoje ? :) pvz tabasco gal dejai kur kas daugiau nei >> arbatini sauksteli ? arba sviesto i padazha pagailejai ? o gal actas >> labai stiprus pas tave buvo...:) >