as gaminau, man taip pat puikiai gavosi...man tik iskilo klausimas, ar sparneliai nesigautu su skanesne plutele, jeigu miltus pamaisyti su dziuveseliais ? "k@z" <as@as.lt> wrote in message news:hn2f7r$o8v$1@trimpas.omnitel.net... > Imho, naudojant vien sriracha nebus tokie tikri buffalo. > Atsimenu dar nuo jav laiku ju skoni, tai darant pagal si recepta gaunas > 1:1. > Pas tave imho bus skystoka mase, o cia manau yra keli triukai, kurie ir > padaro reikala. > 1. Sparneliai istepti aliejumi ir pavulioti miltuose labai krutai > apskrunda. > 2. Sviestas srirachos padaze labai gerai dera, padaro toki lyg ir > tirstesne mase, kuri vestant sparneliams labai gerai aplimpa juo. > 3. Pats sriracha nera toks astrus kaip atrodo, todel sauskstelis tabasco > ten labai gerai paastrina skoni. > 4. Actas + vorchesteris irgi nepamaiso, o duoda toki truputi rugstumo > skoni. > Vienu zodziu viskas ok ten gaunas. > Jei kas gaminat pagal kita recepta, tai tada tikrai gaunasi nebe tikri > buffalo, o siaip ale pikantiski sparniokai. > Vat :) > "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message > news:1wtxhlvutakct.1loacde7k367v.dlg@40tude.net... >>O as neprisidesiu prie visuotiniu liaupsiu... >> >> Mums grynas Sriracha padazas geriau, nei recepte aprasytasis. Tad liekam >> prie savo patikrinto varianto - sparneliai para pamarinuoti su >> vorcesterio >> padazu ir prieskoniais + sriracha padaziukas ant iskeptu sparneliu :) >> >> -- >> Edvinas >