as kita kart irgi bandysiu mazint acto, nes jo per daug jautesi ir bandysiu tabasko nedet. megstu astriai...bet cia jau per daug buvo :) "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message news:hnsjok$81s$1@trimpas.omnitel.net... > Nugi vakar isbandziau. > > Is esmes tai nekas... > > Argumentai: > - per rugstu (matomai acto gerokai maziau reikia) > - ziauriai per astru (cia jau del skonio nesigincijama, bet man nesuprantama > kai daromas astrus patiekalas ir is esmes tai tik ir jauciasi kad dega burna > ir daugiau skoniniu savybiu neisryskeja. Jei norisi astrumo, tai gal tiesiog > paprasciau pipiru pavartoti ir psio ;) ) > > Mano asmenines isvados: pradzia labai liuks (iki padazo uzpylimo), bet > padazo uzpila darysiu radikaliai kitoki. Man labiau patinka saldziarugstis > uzpilas su labai svelniu astrumu. > > Siandienai dar liko tu sparniuku, nes per astruma jau "nebetilpo" :) tad > bandysiu situacija taisyti su melynojo surio padazu, bet stebuklo > nesitikiu... > > "Lavonas" <neturiu@meilo.lt> wrote in message > news:hmio92$417$1@trimpas.omnitel.net... >> Na ka ash galiu pasakyti :) kaip fastfoodo megejui shis patiekalas, >> gamintas >> mano draugo megejo-virejo per viena ish baliuku, buvo vienas nerealeusiu >> kokius galima pasigaminti namuose. Laaaaabai norejau pasidalinti jo >> recepteliu su my fellow eaters :DDD >> >> http://www.thaistreet.lt/food/recipes/non_thai/buffalo_wings.htm >> >> P.S. beje, i puslapiuka nekreipkite demesio, draugelis niekaip nesuranda >> laiko ji iki galo ishbaigti :DDDD >> P.S.2. tikrai tikrai tikrai gaminkit bent dvigubai didesne porcija, nes >> tie >> sparneliai ir shalti afffffygienai skanus, tei galima ir sekantce diena, >> ishsitraukus juos ish shaldiko, pabaigti. >> >