nu rebiatos, taigi pilat ten tabasco ir tą sarančia, kurie yra acto pagrindu ir norit, kad acto nesijaustu :) "gopas" <netikras@jamailas.lt> wrote in message news:hntl89$r0d$1@trimpas.omnitel.net... > as obuoliu 6% dejau ir jautesi per daug actas... > > "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message news:hntkvi$qka$1@trimpas.omnitel.net... >> tai actas per stiprus tavasis, del to tau ir per rugstu buvo..as dejau balto >> vyno acto 6 %...obuoliu irgi 6% man atrodo buna >> ir sviesto dejau ne maziau 100 g. >> ir dar matau, kad tu nemegsti astriai, tai visokie sriracha, kajeno pipirai >> ir panasus brudas yra tiesiog ne tau :) >> >> >> "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message >> news:hnt9va$au1$1@trimpas.omnitel.net... >>> Nu actas aštrumo neduoda (beje, jis buvo berods 9% ir paprastas, o ne >>> obuolių, bet ir recepte parašyta ne konkretus actas, bet "pvz. obuolių"). >>> >>> Tabasco tai tikrai tik vieną nepilną arbatinį šaukštelį dėjau. >>> >>> O šiaip tai vien sriracha gryno užteko paragaut ir suprast, kad jis jau >>> yra aštrus, o kur dar Tabasco, kajeno pipirai... ir kai visa tai dar >>> pakaitinta. >>> >>> Žodžiu, viską dariau pagal receptą, tame tarpe ir sviesto beveik pusę >>> gabaliuko, kas gaunasi ~70g. >>> >>> "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message >>> news:hnt280$u1k$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Nu man nebuvo nei per rugstu nei astru...netgi mano dama, kuri nera >>>> astrumo megeja, sake, kad labai normaliai su tuo astrumu...gal kazkur >>>> klaida padarei recepturoje ? :) pvz tabasco gal dejai kur kas daugiau nei >>>> arbatini sauksteli ? arba sviesto i padazha pagailejai ? o gal actas >>>> labai stiprus pas tave buvo...:) >>> >> >>