Analogiskai, tik miltus beriau po truputi ir pabaigoj, tai pamacius rezultata laiku sustojau ir nereikejo perdarineti padazo. Anksciau nebuvau valges buffalo Wings'u, tai negaliu spresti apie autentiskuma, bet riebu + dedu uz skoni. As dar darysiu, bet IMHO galima butu sparnelius pries tai pamarinuoti keleta valandu su megiamais prieskoniais, o jau tada daryti pagal anksciau aprasyta recepta. Kaip sakant, variacijoms vietos dar yra :) "k@z" <as@as.lt> wrote in message news:hn124b$iqq$1@trimpas.omnitel.net... > PASTABA: Dariau sparnus savaitgali, tai vienas pastebejimas, tame recepte > nera akcentuota, kad milta yra tik sparneliu pavuliojimui, jokiu budu tai > nesusije su padazu. nes teko persidaryti padaza:) kazkaip is recepto > issiskaito, kad i likusius miltus pilti viska, bet tai tikrai nereikia > daryti, O skanumelis tai super, aij beje darem ir su surio padazu, kur cia > idetas receptas irgi gavosis super viskas. Tik negavau to cayene pipiru ir > garstyciu granuliu. bet vistiek super,. > "Lavonas" <neturiu@meilo.lt> wrote in message > news:hmio92$417$1@trimpas.omnitel.net... >> Na ka ash galiu pasakyti :) kaip fastfoodo megejui shis patiekalas, >> gamintas >> mano draugo megejo-virejo per viena ish baliuku, buvo vienas nerealeusiu >> kokius galima pasigaminti namuose. Laaaaabai norejau pasidalinti jo >> recepteliu su my fellow eaters :DDD >> >> http://www.thaistreet.lt/food/recipes/non_thai/buffalo_wings.htm >> >> P.S. beje, i puslapiuka nekreipkite demesio, draugelis niekaip nesuranda >> laiko ji iki galo ishbaigti :DDDD >> P.S.2. tikrai tikrai tikrai gaminkit bent dvigubai didesne porcija, nes >> tie >> sparneliai ir shalti afffffygienai skanus, tei galima ir sekantce diena, >> ishsitraukus juos ish shaldiko, pabaigti. >> > >