man tai aliejus padeda, ir kepimo budas . "tds" <no@email.com> wrote in message news:hd14gi$usq$1@trimpas.omnitel.net... > receptu turiu ir is cia prisirinkes, ir siaip.. bet vat konkreciai domian, > ingridientas kuris neleidzia kepamai mesai issauset.. nes pora kartu kepem > su tom paciom zolelem ir su citrina (viena karta) ir su vyno actu (antra > karta), tai abiem atvejais gavosi gana sausa mesa.. ir si karta kepsiu ne > sau pietums, bet sveciams, tai nesinori neskanius ir sausus patiekt ;) > > "-o-o-" <x-o-o-x@gmail.com> wrote in message > news:hd11oo$ph5$1@trimpas.omnitel.net... >> antifryza :) >> >> O jei rimtai, tai cia tiek jau buvo prirasyta, kad nieko nereik det apart >> tavo zoleliu, pipiru, lauro lapo ir pries kepant padruskint. As >> asmeniskai skystinimui dedu majoneza, nu man skanu ir px man visokie >> gliutamatai ir pan baisuokliai ;) >> >> >> "tds" <no@email.com> wrote in message >> news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> >>> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu >>> sausa? Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut alyvuogiu >>> aliejaus. Ar koki kita skysti pilt? >>> >>> Dekuj >>> >> >> > >