Tema: Re: saslai
Autorius: saule
Data: 2009-11-06 14:25:12
man tai aliejus padeda, ir kepimo budas .

"tds" <no@email.com> wrote in message 
news:hd14gi$usq$1@trimpas.omnitel.net...
> receptu turiu ir is cia prisirinkes, ir siaip.. bet vat konkreciai domian, 
> ingridientas kuris neleidzia kepamai mesai issauset.. nes pora kartu kepem 
> su tom paciom zolelem ir su citrina (viena karta) ir su vyno actu (antra 
> karta), tai abiem atvejais gavosi gana sausa mesa.. ir si karta kepsiu ne 
> sau pietums, bet sveciams, tai nesinori neskanius ir sausus patiekt ;)
>
> "-o-o-" <x-o-o-x@gmail.com> wrote in message 
> news:hd11oo$ph5$1@trimpas.omnitel.net...
>> antifryza :)
>>
>> O jei rimtai, tai cia tiek jau buvo prirasyta, kad nieko nereik det apart 
>> tavo zoleliu, pipiru, lauro lapo ir pries kepant padruskint. As 
>> asmeniskai skystinimui dedu majoneza, nu man skanu ir px man visokie 
>> gliutamatai ir pan baisuokliai ;)
>>
>>
>> "tds" <no@email.com> wrote in message 
>> news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki,
>>>
>>> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu 
>>> sausa? Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut alyvuogiu 
>>> aliejaus. Ar koki kita skysti pilt?
>>>
>>> Dekuj
>>>
>>
>>
>
>