Tema: Re: saslai
Autorius: saule
Data: 2009-11-06 14:54:46
pas kiekviena savi budai :) vienu zodziu reik treniruotis ir atrast sau 
tinkama:)

"-o-o-" <x-o-o-x@gmail.com> wrote in message 
news:hd1679$2he$1@trimpas.omnitel.net...
> mesa tavo labai gera, taciau jei apskrudint, tada bus kietoka nuo 
> apskrudimo. Vienu zodziu, turi kepti ne super karstose zarijose, daug 
> kartu vartant ir tada turetu but neblogai.
>
> "tds" <no@email.com> wrote in message 
> news:hd14un$vov$1@trimpas.omnitel.net...
>> del kepimo budo, tai dekui, bandysiu..
>>
>> o sprandines jau yra 4kg, teks sikart bandyt saslus ar "saslus", apie 
>> kitokius kepimus kita karta svarstysim :)
>>
>> "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message 
>> news:hd14pv$vfo$1@trimpas.omnitel.net...
>>> nepasakysiu, nes pats gerai nemoku.
>>>
>>> teorija yra, kad reikia det kai labai karsta, kad apskrustu, o poto 
>>> daznai vartyt, kad nedegtu, o keptu.
>>>
>>> --
>>> T
>>> p.s. saslykui sprandine netinka. geriau daryk kepsnius. populiaru pas 
>>> mus daryt spansdines 'saslyka', nes ji is principo yra minksta mesa ir 
>>> ja sunku padaryt kieta. bet ji niekada nesigaus sultynga, kaip kad is 
>>> nugarines ar kumpio.
>>>
>>> "tds" <no@email.com> wrote in message 
>>> news:hd14i4$uvm$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>o kaip gerai kept? :)
>>>>
>>>>
>>>> "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message
>>>> news:hd14hg$uui$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> sausa gaunasi, kai blogai iskepi.
>>>>>
>>>>> --
>>>>> T
>>>>>
>>>>>
>>>>> "tds" <no@email.com> wrote in message
>>>>> news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> Sveiki,
>>>>>>
>>>>>> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu 
>>>>>> sausa?
>>>>>> Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut alyvuogiu
>>>>>> aliejaus.
>>>>>> Ar koki kita skysti pilt?
>>>>>>
>>>>>> Dekuj
>>>>>>
>>>>>>
>>>>
>>>>
>>
>>
>
>