pas kiekviena savi budai :) vienu zodziu reik treniruotis ir atrast sau tinkama:) "-o-o-" <x-o-o-x@gmail.com> wrote in message news:hd1679$2he$1@trimpas.omnitel.net... > mesa tavo labai gera, taciau jei apskrudint, tada bus kietoka nuo > apskrudimo. Vienu zodziu, turi kepti ne super karstose zarijose, daug > kartu vartant ir tada turetu but neblogai. > > "tds" <no@email.com> wrote in message > news:hd14un$vov$1@trimpas.omnitel.net... >> del kepimo budo, tai dekui, bandysiu.. >> >> o sprandines jau yra 4kg, teks sikart bandyt saslus ar "saslus", apie >> kitokius kepimus kita karta svarstysim :) >> >> "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message >> news:hd14pv$vfo$1@trimpas.omnitel.net... >>> nepasakysiu, nes pats gerai nemoku. >>> >>> teorija yra, kad reikia det kai labai karsta, kad apskrustu, o poto >>> daznai vartyt, kad nedegtu, o keptu. >>> >>> -- >>> T >>> p.s. saslykui sprandine netinka. geriau daryk kepsnius. populiaru pas >>> mus daryt spansdines 'saslyka', nes ji is principo yra minksta mesa ir >>> ja sunku padaryt kieta. bet ji niekada nesigaus sultynga, kaip kad is >>> nugarines ar kumpio. >>> >>> "tds" <no@email.com> wrote in message >>> news:hd14i4$uvm$1@trimpas.omnitel.net... >>>>o kaip gerai kept? :) >>>> >>>> >>>> "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message >>>> news:hd14hg$uui$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> sausa gaunasi, kai blogai iskepi. >>>>> >>>>> -- >>>>> T >>>>> >>>>> >>>>> "tds" <no@email.com> wrote in message >>>>> news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> Sveiki, >>>>>> >>>>>> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu >>>>>> sausa? >>>>>> Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut alyvuogiu >>>>>> aliejaus. >>>>>> Ar koki kita skysti pilt? >>>>>> >>>>>> Dekuj >>>>>> >>>>>> >>>> >>>> >> >> > >