Tema: Re: saslai
Autorius: tds
Data: 2009-11-06 15:40:46
idomus budas.. i ta puoda dedami jau iskepti saslai?


"Nemo" <isitikines@hotmail.com> wrote in message
news:hd182g$624$1@trimpas.omnitel.net...
> bet kokios kokybės mėsą palaikai su prieskoniais ir aliejuku kelias
> valandas, tada - iškepi.
> į špižinį puodą (pvz liaudyje vadinamą britvonu, arba kokį katiliuką
> žiedais pripjaustai svogūnų kilą, sudedi ant jų iškeptą mėsą, uždengi
> gerai ir pastatai į žarijas pusvalandžiui.
> patikėkit manim, tai yra super technologija.
>
>
>
> "tds" <no@email.com> wrote in message
> news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>>
>> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu sausa?
>> Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut alyvuogiu
>> aliejaus. Ar koki kita skysti pilt?
>>
>> Dekuj
>>
>
>