idomus budas.. i ta puoda dedami jau iskepti saslai? "Nemo" <isitikines@hotmail.com> wrote in message news:hd182g$624$1@trimpas.omnitel.net... > bet kokios kokybės mėsą palaikai su prieskoniais ir aliejuku kelias > valandas, tada - iškepi. > į špižinį puodą (pvz liaudyje vadinamą britvonu, arba kokį katiliuką > žiedais pripjaustai svogūnų kilą, sudedi ant jų iškeptą mėsą, uždengi > gerai ir pastatai į žarijas pusvalandžiui. > patikėkit manim, tai yra super technologija. > > > > "tds" <no@email.com> wrote in message > news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> >> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu sausa? >> Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut alyvuogiu >> aliejaus. Ar koki kita skysti pilt? >> >> Dekuj >> > >