Tema: Re: saslai
Autorius: TranZOO
Data: 2009-11-06 14:28:47
nepasakysiu, nes pats gerai nemoku.

teorija yra, kad reikia det kai labai karsta, kad apskrustu, o poto daznai vartyt, kad nedegtu, o keptu.

--
T
p.s. saslykui sprandine netinka. geriau daryk kepsnius. populiaru pas mus daryt spansdines 'saslyka', nes ji is principo yra minksta mesa ir ja sunku padaryt kieta. bet ji niekada nesigaus sultynga, kaip kad is nugarines ar kumpio.

"tds" <no@email.com> wrote in message news:hd14i4$uvm$1@trimpas.omnitel.net...
>o kaip gerai kept? :)
> 
> 
> "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message 
> news:hd14hg$uui$1@trimpas.omnitel.net...
>> sausa gaunasi, kai blogai iskepi.
>>
>> --
>> T
>>
>>
>> "tds" <no@email.com> wrote in message 
>> news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki,
>>>
>>> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu sausa?
>>> Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut alyvuogiu 
>>> aliejaus.
>>> Ar koki kita skysti pilt?
>>>
>>> Dekuj
>>>
>>> 
> 
>