as del to ir darau ne saslus o kepsnelius ir verciu juos max 3 kart. o del angliu nezinau , kepu ant dujinio grilio. "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hd16li$3co$1@trimpas.omnitel.net... > Gruzinai sako,kad salykas verciamas tik viena karta! Ir kai ismoksti taip > kept, saslai visada gaunasi sultingi ir neapdege.Vienintelis ir > pagrindinis reikalavimas - anglys turi buti pasidare pilkos spalvos ir > tik tada dedi mesa.Tokiu atveju niekada jos neuzsidega nuo lasanciu > riebalu,nes jos jau yra perdege. > > "saule" <saule.foto@gmail.com> parašė naujienų > news:hd15cg$tp$1@trimpas.omnitel.net... >> as marinuojant ipilu siek tiek aliejaus, kaip suprantu aliejus uzkemsa >> poras ir neisbega sultys , o kepant reik det ant tikrai gerai ikaitusio >> grilio, ispradziu duot gerai apskrust (kai apskrunda taip pat neisbega >> sultys) o veliau jau kept dazniau vartant , kad nesudegtu iki sau >> patinkancio iskepimo laipsnio :) >> >> "tds" <no@email.com> wrote in message >> news:hd14vs$vro$1@trimpas.omnitel.net... >>> aliejus - ta prasme ciut aliejaus marinuojant mesa? ir kas per kepimo >>> budas? >>> >>> >>> "saule" <saule.foto@gmail.com> wrote in message >>> news:hd14j8$v27$1@trimpas.omnitel.net... >>>> man tai aliejus padeda, ir kepimo budas . >>>> >>>> "tds" <no@email.com> wrote in message >>>> news:hd14gi$usq$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> receptu turiu ir is cia prisirinkes, ir siaip.. bet vat konkreciai >>>>> domian, ingridientas kuris neleidzia kepamai mesai issauset.. nes pora >>>>> kartu kepem su tom paciom zolelem ir su citrina (viena karta) ir su >>>>> vyno actu (antra karta), tai abiem atvejais gavosi gana sausa mesa.. >>>>> ir si karta kepsiu ne sau pietums, bet sveciams, tai nesinori >>>>> neskanius ir sausus patiekt ;) >>>>> >>>>> "-o-o-" <x-o-o-x@gmail.com> wrote in message >>>>> news:hd11oo$ph5$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> antifryza :) >>>>>> >>>>>> O jei rimtai, tai cia tiek jau buvo prirasyta, kad nieko nereik det >>>>>> apart tavo zoleliu, pipiru, lauro lapo ir pries kepant padruskint. As >>>>>> asmeniskai skystinimui dedu majoneza, nu man skanu ir px man visokie >>>>>> gliutamatai ir pan baisuokliai ;) >>>>>> >>>>>> >>>>>> "tds" <no@email.com> wrote in message >>>>>> news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>> Sveiki, >>>>>>> >>>>>>> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu >>>>>>> sausa? Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut >>>>>>> alyvuogiu aliejaus. Ar koki kita skysti pilt? >>>>>>> >>>>>>> Dekuj >>>>>>> >>>>>> >>>>>> >>>>> >>>>> >>>> >>>> >>> >>> >> >> >> > >