Tema: Re: saslai
Autorius: saule
Data: 2009-11-06 15:04:14
as del to ir darau ne saslus o kepsnelius ir verciu juos max 3 kart. o del 
angliu nezinau , kepu ant dujinio grilio.

"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
news:hd16li$3co$1@trimpas.omnitel.net...
> Gruzinai sako,kad salykas verciamas tik viena karta! Ir kai ismoksti taip 
> kept, saslai visada gaunasi sultingi ir neapdege.Vienintelis ir 
> pagrindinis reikalavimas  - anglys turi buti pasidare pilkos spalvos ir 
> tik tada dedi mesa.Tokiu atveju niekada jos neuzsidega nuo lasanciu 
> riebalu,nes jos jau yra perdege.
>
> "saule" <saule.foto@gmail.com> parašė naujienų 
> news:hd15cg$tp$1@trimpas.omnitel.net...
>> as marinuojant ipilu siek tiek aliejaus, kaip suprantu aliejus uzkemsa 
>> poras ir neisbega sultys , o kepant reik det ant tikrai gerai ikaitusio 
>> grilio, ispradziu duot gerai apskrust (kai apskrunda taip pat neisbega 
>> sultys) o veliau jau kept dazniau vartant , kad nesudegtu iki sau 
>> patinkancio iskepimo laipsnio :)
>>
>> "tds" <no@email.com> wrote in message 
>> news:hd14vs$vro$1@trimpas.omnitel.net...
>>> aliejus - ta prasme ciut aliejaus marinuojant mesa? ir kas per kepimo 
>>> budas?
>>>
>>>
>>> "saule" <saule.foto@gmail.com> wrote in message 
>>> news:hd14j8$v27$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> man tai aliejus padeda, ir kepimo budas .
>>>>
>>>> "tds" <no@email.com> wrote in message 
>>>> news:hd14gi$usq$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> receptu turiu ir is cia prisirinkes, ir siaip.. bet vat konkreciai 
>>>>> domian, ingridientas kuris neleidzia kepamai mesai issauset.. nes pora 
>>>>> kartu kepem su tom paciom zolelem ir su citrina (viena karta) ir su 
>>>>> vyno actu (antra karta), tai abiem atvejais gavosi gana sausa mesa.. 
>>>>> ir si karta kepsiu ne sau pietums, bet sveciams, tai nesinori 
>>>>> neskanius ir sausus patiekt ;)
>>>>>
>>>>> "-o-o-" <x-o-o-x@gmail.com> wrote in message 
>>>>> news:hd11oo$ph5$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> antifryza :)
>>>>>>
>>>>>> O jei rimtai, tai cia tiek jau buvo prirasyta, kad nieko nereik det 
>>>>>> apart tavo zoleliu, pipiru, lauro lapo ir pries kepant padruskint. As 
>>>>>> asmeniskai skystinimui dedu majoneza, nu man skanu ir px man visokie 
>>>>>> gliutamatai ir pan baisuokliai ;)
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> "tds" <no@email.com> wrote in message 
>>>>>> news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>> Sveiki,
>>>>>>>
>>>>>>> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu 
>>>>>>> sausa? Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut 
>>>>>>> alyvuogiu aliejaus. Ar koki kita skysti pilt?
>>>>>>>
>>>>>>> Dekuj
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>>
>
>