taip. jie visada būna sultingi ir būtent to "šašlykų skonio" "tds" <no@email.com> wrote in message news:hd190u$7pg$2@trimpas.omnitel.net... > idomus budas.. i ta puoda dedami jau iskepti saslai? > > > "Nemo" <isitikines@hotmail.com> wrote in message > news:hd182g$624$1@trimpas.omnitel.net... >> bet kokios kokybės mėsą palaikai su prieskoniais ir aliejuku kelias >> valandas, tada - iškepi. >> į špižinį puodą (pvz liaudyje vadinamą britvonu, arba kokį katiliuką >> žiedais pripjaustai svogūnų kilą, sudedi ant jų iškeptą mėsą, uždengi >> gerai ir pastatai į žarijas pusvalandžiui. >> patikėkit manim, tai yra super technologija. >> >> >> >> "tds" <no@email.com> wrote in message >> news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> >>> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu >>> sausa? >>> Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut alyvuogiu >>> aliejaus. Ar koki kita skysti pilt? >>> >>> Dekuj >>> >> >> > > >