mesa tavo labai gera, taciau jei apskrudint, tada bus kietoka nuo apskrudimo. Vienu zodziu, turi kepti ne super karstose zarijose, daug kartu vartant ir tada turetu but neblogai. "tds" <no@email.com> wrote in message news:hd14un$vov$1@trimpas.omnitel.net... > del kepimo budo, tai dekui, bandysiu.. > > o sprandines jau yra 4kg, teks sikart bandyt saslus ar "saslus", apie > kitokius kepimus kita karta svarstysim :) > > "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message > news:hd14pv$vfo$1@trimpas.omnitel.net... >> nepasakysiu, nes pats gerai nemoku. >> >> teorija yra, kad reikia det kai labai karsta, kad apskrustu, o poto >> daznai vartyt, kad nedegtu, o keptu. >> >> -- >> T >> p.s. saslykui sprandine netinka. geriau daryk kepsnius. populiaru pas mus >> daryt spansdines 'saslyka', nes ji is principo yra minksta mesa ir ja >> sunku padaryt kieta. bet ji niekada nesigaus sultynga, kaip kad is >> nugarines ar kumpio. >> >> "tds" <no@email.com> wrote in message >> news:hd14i4$uvm$1@trimpas.omnitel.net... >>>o kaip gerai kept? :) >>> >>> >>> "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message >>> news:hd14hg$uui$1@trimpas.omnitel.net... >>>> sausa gaunasi, kai blogai iskepi. >>>> >>>> -- >>>> T >>>> >>>> >>>> "tds" <no@email.com> wrote in message >>>> news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Sveiki, >>>>> >>>>> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu >>>>> sausa? >>>>> Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut alyvuogiu >>>>> aliejaus. >>>>> Ar koki kita skysti pilt? >>>>> >>>>> Dekuj >>>>> >>>>> >>> >>> > >