Gruzinai sako,kad salykas verciamas tik viena karta! Ir kai ismoksti taip kept, saslai visada gaunasi sultingi ir neapdege.Vienintelis ir pagrindinis reikalavimas - anglys turi buti pasidare pilkos spalvos ir tik tada dedi mesa.Tokiu atveju niekada jos neuzsidega nuo lasanciu riebalu,nes jos jau yra perdege. "saule" <saule.foto@gmail.com> parašė naujienų news:hd15cg$tp$1@trimpas.omnitel.net... > as marinuojant ipilu siek tiek aliejaus, kaip suprantu aliejus uzkemsa > poras ir neisbega sultys , o kepant reik det ant tikrai gerai ikaitusio > grilio, ispradziu duot gerai apskrust (kai apskrunda taip pat neisbega > sultys) o veliau jau kept dazniau vartant , kad nesudegtu iki sau > patinkancio iskepimo laipsnio :) > > "tds" <no@email.com> wrote in message > news:hd14vs$vro$1@trimpas.omnitel.net... >> aliejus - ta prasme ciut aliejaus marinuojant mesa? ir kas per kepimo >> budas? >> >> >> "saule" <saule.foto@gmail.com> wrote in message >> news:hd14j8$v27$1@trimpas.omnitel.net... >>> man tai aliejus padeda, ir kepimo budas . >>> >>> "tds" <no@email.com> wrote in message >>> news:hd14gi$usq$1@trimpas.omnitel.net... >>>> receptu turiu ir is cia prisirinkes, ir siaip.. bet vat konkreciai >>>> domian, ingridientas kuris neleidzia kepamai mesai issauset.. nes pora >>>> kartu kepem su tom paciom zolelem ir su citrina (viena karta) ir su >>>> vyno actu (antra karta), tai abiem atvejais gavosi gana sausa mesa.. ir >>>> si karta kepsiu ne sau pietums, bet sveciams, tai nesinori neskanius ir >>>> sausus patiekt ;) >>>> >>>> "-o-o-" <x-o-o-x@gmail.com> wrote in message >>>> news:hd11oo$ph5$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> antifryza :) >>>>> >>>>> O jei rimtai, tai cia tiek jau buvo prirasyta, kad nieko nereik det >>>>> apart tavo zoleliu, pipiru, lauro lapo ir pries kepant padruskint. As >>>>> asmeniskai skystinimui dedu majoneza, nu man skanu ir px man visokie >>>>> gliutamatai ir pan baisuokliai ;) >>>>> >>>>> >>>>> "tds" <no@email.com> wrote in message >>>>> news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> Sveiki, >>>>>> >>>>>> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu >>>>>> sausa? Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut >>>>>> alyvuogiu aliejaus. Ar koki kita skysti pilt? >>>>>> >>>>>> Dekuj >>>>>> >>>>> >>>>> >>>> >>>> >>> >>> >> >> > > >