aliejus - ta prasme ciut aliejaus marinuojant mesa? ir kas per kepimo budas? "saule" <saule.foto@gmail.com> wrote in message news:hd14j8$v27$1@trimpas.omnitel.net... > man tai aliejus padeda, ir kepimo budas . > > "tds" <no@email.com> wrote in message > news:hd14gi$usq$1@trimpas.omnitel.net... >> receptu turiu ir is cia prisirinkes, ir siaip.. bet vat konkreciai >> domian, ingridientas kuris neleidzia kepamai mesai issauset.. nes pora >> kartu kepem su tom paciom zolelem ir su citrina (viena karta) ir su vyno >> actu (antra karta), tai abiem atvejais gavosi gana sausa mesa.. ir si >> karta kepsiu ne sau pietums, bet sveciams, tai nesinori neskanius ir >> sausus patiekt ;) >> >> "-o-o-" <x-o-o-x@gmail.com> wrote in message >> news:hd11oo$ph5$1@trimpas.omnitel.net... >>> antifryza :) >>> >>> O jei rimtai, tai cia tiek jau buvo prirasyta, kad nieko nereik det >>> apart tavo zoleliu, pipiru, lauro lapo ir pries kepant padruskint. As >>> asmeniskai skystinimui dedu majoneza, nu man skanu ir px man visokie >>> gliutamatai ir pan baisuokliai ;) >>> >>> >>> "tds" <no@email.com> wrote in message >>> news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Sveiki, >>>> >>>> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu >>>> sausa? Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut alyvuogiu >>>> aliejaus. Ar koki kita skysti pilt? >>>> >>>> Dekuj >>>> >>> >>> >> >> > >