as marinuojant ipilu siek tiek aliejaus, kaip suprantu aliejus uzkemsa poras ir neisbega sultys , o kepant reik det ant tikrai gerai ikaitusio grilio, ispradziu duot gerai apskrust (kai apskrunda taip pat neisbega sultys) o veliau jau kept dazniau vartant , kad nesudegtu iki sau patinkancio iskepimo laipsnio :) "tds" <no@email.com> wrote in message news:hd14vs$vro$1@trimpas.omnitel.net... > aliejus - ta prasme ciut aliejaus marinuojant mesa? ir kas per kepimo > budas? > > > "saule" <saule.foto@gmail.com> wrote in message > news:hd14j8$v27$1@trimpas.omnitel.net... >> man tai aliejus padeda, ir kepimo budas . >> >> "tds" <no@email.com> wrote in message >> news:hd14gi$usq$1@trimpas.omnitel.net... >>> receptu turiu ir is cia prisirinkes, ir siaip.. bet vat konkreciai >>> domian, ingridientas kuris neleidzia kepamai mesai issauset.. nes pora >>> kartu kepem su tom paciom zolelem ir su citrina (viena karta) ir su vyno >>> actu (antra karta), tai abiem atvejais gavosi gana sausa mesa.. ir si >>> karta kepsiu ne sau pietums, bet sveciams, tai nesinori neskanius ir >>> sausus patiekt ;) >>> >>> "-o-o-" <x-o-o-x@gmail.com> wrote in message >>> news:hd11oo$ph5$1@trimpas.omnitel.net... >>>> antifryza :) >>>> >>>> O jei rimtai, tai cia tiek jau buvo prirasyta, kad nieko nereik det >>>> apart tavo zoleliu, pipiru, lauro lapo ir pries kepant padruskint. As >>>> asmeniskai skystinimui dedu majoneza, nu man skanu ir px man visokie >>>> gliutamatai ir pan baisuokliai ;) >>>> >>>> >>>> "tds" <no@email.com> wrote in message >>>> news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Sveiki, >>>>> >>>>> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu >>>>> sausa? Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut >>>>> alyvuogiu aliejaus. Ar koki kita skysti pilt? >>>>> >>>>> Dekuj >>>>> >>>> >>>> >>> >>> >> >> > >