del kepimo budo, tai dekui, bandysiu.. o sprandines jau yra 4kg, teks sikart bandyt saslus ar "saslus", apie kitokius kepimus kita karta svarstysim :) "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message news:hd14pv$vfo$1@trimpas.omnitel.net... > nepasakysiu, nes pats gerai nemoku. > > teorija yra, kad reikia det kai labai karsta, kad apskrustu, o poto daznai > vartyt, kad nedegtu, o keptu. > > -- > T > p.s. saslykui sprandine netinka. geriau daryk kepsnius. populiaru pas mus > daryt spansdines 'saslyka', nes ji is principo yra minksta mesa ir ja > sunku padaryt kieta. bet ji niekada nesigaus sultynga, kaip kad is > nugarines ar kumpio. > > "tds" <no@email.com> wrote in message > news:hd14i4$uvm$1@trimpas.omnitel.net... >>o kaip gerai kept? :) >> >> >> "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message >> news:hd14hg$uui$1@trimpas.omnitel.net... >>> sausa gaunasi, kai blogai iskepi. >>> >>> -- >>> T >>> >>> >>> "tds" <no@email.com> wrote in message >>> news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Sveiki, >>>> >>>> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu >>>> sausa? >>>> Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut alyvuogiu >>>> aliejaus. >>>> Ar koki kita skysti pilt? >>>> >>>> Dekuj >>>> >>>> >> >>