Tema: Re: saslai
Autorius: tds
Data: 2009-11-06 14:31:19
del kepimo budo, tai dekui, bandysiu..

o sprandines jau yra 4kg, teks sikart bandyt saslus ar "saslus", apie 
kitokius kepimus kita karta svarstysim :)

"TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message 
news:hd14pv$vfo$1@trimpas.omnitel.net...
> nepasakysiu, nes pats gerai nemoku.
>
> teorija yra, kad reikia det kai labai karsta, kad apskrustu, o poto daznai 
> vartyt, kad nedegtu, o keptu.
>
> --
> T
> p.s. saslykui sprandine netinka. geriau daryk kepsnius. populiaru pas mus 
> daryt spansdines 'saslyka', nes ji is principo yra minksta mesa ir ja 
> sunku padaryt kieta. bet ji niekada nesigaus sultynga, kaip kad is 
> nugarines ar kumpio.
>
> "tds" <no@email.com> wrote in message 
> news:hd14i4$uvm$1@trimpas.omnitel.net...
>>o kaip gerai kept? :)
>>
>>
>> "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message
>> news:hd14hg$uui$1@trimpas.omnitel.net...
>>> sausa gaunasi, kai blogai iskepi.
>>>
>>> --
>>> T
>>>
>>>
>>> "tds" <no@email.com> wrote in message
>>> news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Sveiki,
>>>>
>>>> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu 
>>>> sausa?
>>>> Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut alyvuogiu
>>>> aliejaus.
>>>> Ar koki kita skysti pilt?
>>>>
>>>> Dekuj
>>>>
>>>>
>>
>>