Tema: Re: saslai
Autorius: Daiva D.
Data: 2009-11-06 18:31:53
O tinka tie patys svogūnai, su kuriais marinavosi mėsa?

"Nemo" <isitikines@hotmail.com> wrote in message news:hd182g$624$1@trimpas.omnitel.net...
> bet kokios kokybės mėsą palaikai su prieskoniais ir aliejuku kelias 
> valandas, tada - iškepi.
> į špižinį puodą (pvz liaudyje vadinamą britvonu, arba kokį katiliuką žiedais 
> pripjaustai svogūnų kilą, sudedi ant jų iškeptą mėsą, uždengi gerai ir 
> pastatai į žarijas pusvalandžiui.
> patikėkit manim, tai yra super technologija.
> 
> 
> 
> "tds" <no@email.com> wrote in message 
> news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>>
>> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu sausa? 
>> Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut alyvuogiu aliejaus. 
>> Ar koki kita skysti pilt?
>>
>> Dekuj
>> 
> 
>