Tema: Re: Kokis aliejus geriausias?
Autorius: vrm <mr.vrm.tm@ gmail.com>
Data: 2012-08-29 13:33:56
na tai ant ko man dabar blynus kept geriausia būtų, kad neprisidaryt perdaug 
kancerogenų ir kitų blogybių :/

"ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message 
news:k1kkiv$3cm$1@trimpas.omnitel.net...
> nu tai gerai, prie ko čia rūkimo punktas? Juk rūkimo punktas yra 
> kosmetinis pakitimas arba fizikinė charakteristika. Sviestas, pvz., kai jį 
> kaitinant be nieko susidaro rudos nuodegos (glikotoksinai), jau yra 
> kenksmingas. Tam nereikia jo kaitinti iki 177.
>
> Beje, būtent kancerogenų susidarymo kaitinant atžvilgiu, gyvuliniai 
> riebalai kaitinimui tinka geriau. Bet jie turi debesį kitų negerovių