Tema: Re: Kokis aliejus geriausias?
Autorius: Ruta
Data: 2012-08-31 18:41:40
O tai galima tiksliau, kame gamybos technologijos skirtumas? Ar čia toks 
tik iš indiškų karvių pieno išeina?

Am 31.08.2012 12:13, schrieb tranzoo:
> lydytas sviestas netai. mano babce irgi darydavo - ji isvis sviesta tok
> keliskartus metuose darydavo ir tokiu budu jis laikosi praktiskai
> neribota laika
>
> cia pasidaro visai kaip aliejus - tik saldytuve sustingsta.
>
> --
> T
>
>
> "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message
> news:k1prg2$rca$1@trimpas.omnitel.net...
>> žavu, kad jį reikia atrasti pas indusus :) mano babcia jį darydavo ir
>> vadino sviesto šmelcium.
>> Čystai po litoviškai tai vadinasi lydytas sviestas, bet juk tai ne
>> lygis, palyginti su indusais ir jų išmislais
>>
>> "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message
>> news:k1pkvh$j0b$1@trimpas.omnitel.net...
>>>
>>> dar man labai skau ghee naudot (kas nezino - tai toks indusu
>>> istmislas, kai iskaitini sviesta iki skaidrumo, ir viska kas nuseda
>>> ismeti)
>>
>>
>