O tai galima tiksliau, kame gamybos technologijos skirtumas? Ar čia toks tik iš indiškų karvių pieno išeina? Am 31.08.2012 12:13, schrieb tranzoo: > lydytas sviestas netai. mano babce irgi darydavo - ji isvis sviesta tok > keliskartus metuose darydavo ir tokiu budu jis laikosi praktiskai > neribota laika > > cia pasidaro visai kaip aliejus - tik saldytuve sustingsta. > > -- > T > > > "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message > news:k1prg2$rca$1@trimpas.omnitel.net... >> žavu, kad jį reikia atrasti pas indusus :) mano babcia jį darydavo ir >> vadino sviesto šmelcium. >> Čystai po litoviškai tai vadinasi lydytas sviestas, bet juk tai ne >> lygis, palyginti su indusais ir jų išmislais >> >> "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message >> news:k1pkvh$j0b$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> dar man labai skau ghee naudot (kas nezino - tai toks indusu >>> istmislas, kai iskaitini sviesta iki skaidrumo, ir viska kas nuseda >>> ismeti) >> >> >