gal yra kokia lentele, kuria galeciau atsispausdinti ir pasikabinti? "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:k1j6lc$u3k$1@trimpas.omnitel.net... > nežinau, ką tu turi momeny su geriausias, bet jeigu atsižvelgti į sveikumą, tai principas yra tas, kad vienus aliejus > galima kaitinti, kitų ne. > > pvz., linų aliejus labai sveikas, bet jis tinka tik salotoms, jo kaitinti negalima. taip pat ir saulėgrąžų aliejaus, > moliūgų sėklų aliejaus ir kt. > dygminų ir migdolų aliejų galima tik pašildyti (pvz., brusketai), rapsų aliejų galima pakaitinti iki vidutinės > temperatūros (pilti į karštus patiekalus), alyvų ir sezamo aliejų galima naudoti trumpam apkepimui, o žemės riešutų > aliejų galima įkaitinti iki aukštos temperatūros > > "Jeronimo" <bring@it.on> wrote in message news:k1giq2$96f$1@trimpas.omnitel.net... >> Labas, >> >> nueinu į Maksimą ar IKI ir akys išsibėgioja nuo aliejų ir aliejukų gausybės. Neturiu nei laiko, nei pinigų visus >> išbandyti, tad ir klausiu: >> pvz., salotoms daryti ar mėsai kepti - kuris iš brangesnių tikrai geras, ką galite rekomenduoti? >> >> Ačiū. >>