kuris cia ruosiates amzinai gyventi? :) "karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message news:k1kriq$cbf$1@trimpas.omnitel.net... > virk. o siaip bet koks keptas maistas yra nesveika. kaip vienas gydytojas > sake "sveikiau 50gr SPIRITO, nei vienas apanglejes saslykas". o bet taciau.. > > "vrm" <mr.vrm.tm@ gmail.com> wrote in message > news:k1kr6k$bse$1@trimpas.omnitel.net... >> na tai ant ko man dabar blynus kept geriausia butu, kad neprisidaryt >> perdaug kancerogenu ir kitu blogybiu :/ >> >> "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message >> news:k1kkiv$3cm$1@trimpas.omnitel.net... >>> nu tai gerai, prie ko cia rukimo punktas? Juk rukimo punktas yra >>> kosmetinis pakitimas arba fizikine charakteristika. Sviestas, pvz., kai >>> ji kaitinant be nieko susidaro rudos nuodegos (glikotoksinai), jau yra >>> kenksmingas. Tam nereikia jo kaitinti iki 177. >>> >>> Beje, butent kancerogenu susidarymo kaitinant atzvilgiu, gyvuliniai >>> riebalai kaitinimui tinka geriau. Bet jie turi debesi kitu negeroviu >> > >