virk. o siaip bet koks keptas maistas yra nesveika. kaip vienas gydytojas sake "sveikiau 50gr SPIRITO, nei vienas apanglejes saslykas". o bet taciau.. "vrm" <mr.vrm.tm@ gmail.com> wrote in message news:k1kr6k$bse$1@trimpas.omnitel.net... > na tai ant ko man dabar blynus kept geriausia butu, kad neprisidaryt > perdaug kancerogenu ir kitu blogybiu :/ > > "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message > news:k1kkiv$3cm$1@trimpas.omnitel.net... >> nu tai gerai, prie ko cia rukimo punktas? Juk rukimo punktas yra >> kosmetinis pakitimas arba fizikine charakteristika. Sviestas, pvz., kai >> ji kaitinant be nieko susidaro rudos nuodegos (glikotoksinai), jau yra >> kenksmingas. Tam nereikia jo kaitinti iki 177. >> >> Beje, butent kancerogenu susidarymo kaitinant atzvilgiu, gyvuliniai >> riebalai kaitinimui tinka geriau. Bet jie turi debesi kitu negeroviu >