Ant kiaulės taukų! "vrm" <mr.vrm.tm@ gmail.com> wrote in message news:k1kr6k$bse$1@trimpas.omnitel.net... > na tai ant ko man dabar blynus kept geriausia būtų, kad neprisidaryt > perdaug kancerogenų ir kitų blogybių :/ > > "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message > news:k1kkiv$3cm$1@trimpas.omnitel.net... >> nu tai gerai, prie ko čia rūkimo punktas? Juk rūkimo punktas yra >> kosmetinis pakitimas arba fizikinė charakteristika. Sviestas, pvz., kai >> jį kaitinant be nieko susidaro rudos nuodegos (glikotoksinai), jau yra >> kenksmingas. Tam nereikia jo kaitinti iki 177. >> >> Beje, būtent kancerogenų susidarymo kaitinant atžvilgiu, gyvuliniai >> riebalai kaitinimui tinka geriau. Bet jie turi debesį kitų negerovių >