cia reiktu spirita perskaiciuot i vodke, kazkur virs litro gausis "Exx" <chaosochartija@gmail.com> wrote in message news:k1ks01$csa$1@trimpas.omnitel.net... > teisingai, nes 10 saslyku yra daug blogiau nei 500gr vodkes :_) > > "karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message > news:k1kriq$cbf$1@trimpas.omnitel.net... >> virk. o siaip bet koks keptas maistas yra nesveika. kaip vienas gydytojas >> sake "sveikiau 50gr SPIRITO, nei vienas apanglejes saslykas". o bet >> taciau.. >> >> "vrm" <mr.vrm.tm@ gmail.com> wrote in message >> news:k1kr6k$bse$1@trimpas.omnitel.net... >>> na tai ant ko man dabar blynus kept geriausia butu, kad neprisidaryt >>> perdaug kancerogenu ir kitu blogybiu :/ >>> >>> "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message >>> news:k1kkiv$3cm$1@trimpas.omnitel.net... >>>> nu tai gerai, prie ko cia rukimo punktas? Juk rukimo punktas yra >>>> kosmetinis pakitimas arba fizikine charakteristika. Sviestas, pvz., kai >>>> ji kaitinant be nieko susidaro rudos nuodegos (glikotoksinai), jau yra >>>> kenksmingas. Tam nereikia jo kaitinti iki 177. >>>> >>>> Beje, butent kancerogenu susidarymo kaitinant atzvilgiu, gyvuliniai >>>> riebalai kaitinimui tinka geriau. Bet jie turi debesi kitu negeroviu >>> >> >> > >