Na aš ir tikėjausi panašaus atsakymo, nes jautiena skani ir minkšta būna jauno gyvulio. Dėl to visokiose valgyklose jautieną ir aplieja riebalais, kad būtų skaniau. Aiškesnės ir tvarkingesnės mėsos gausi turguje, beto pigiau :) O šiaip jautiena virti reiktų ilgiau nei įprastai, o jeigu kepi tai reiktų nedakepti, kad viduj būtų kažkiek dar raudona (na steikas juk ;). Arba pasidaryk kokį troškinuką su daržovėm ar pan. O šiaip labai rekomenduoju ryte valgyti košę, pvz avižų (taip pat būna trijų grūdų ir kitos). Košę paskanink razinomis, saulėgrąžomis, linų sėmenimis, vaisiais ir kuo tau tik patinka. Labai daug sveikatos ir energijos gausi iš tokio maisto. Aišku košė puikiai ir vakare tiks. Ramaas rašė: > na kiauliena gera mesa bet jau nesinori zet ija, jautiena > ka apie ja paminet galiu, ragavau isiviriau gabaliuka nupiles pries > tai vandeni, valgai makaluojas burnoj ji kietoka nesikramto > ir tiesa sakant neskani , tiesa ji be druskos nes as druskos nenaudoju > irgi. siaip kitur kur druskos reik galiu apseit ir be jos,. > o kad del darzoviu geras maistas ale brangu maximoj piurkt ir beto > kur garantija kad hemijos ner ten, pomidorai plasmasiniai, agurkas suruges > sviezias. > R. > > "A&G" <> parašė naujienų news:gl7ff0$ggi$1@trimpas.omnitel.net... >> as tai uz bet kokia mesa, svarbu be padazu ir be bulvinio, makaroninio >> ar kruopu garnyro, geriau darzoviu kalnas >>