Na ir aisku skoninem savybem, kazbeko :) "M20" <gazpobeda@gmail.com> wrote in message news:hlk0ca$23o$1@trimpas.omnitel.net... > Cia as dar vel savo trigrasi ikisiu :) > > Spalva visokia gali buti. Lietuviskai labiau nusistovejus sviesi spalva. > Kodel ten retai karemelizuodavo, ar degindavo salykla, bala zino, gal leme > kad ubagynas, ir laiko bei pastangu niekas tam neskirdavo. Bet padarydavo > ir tamsesni alu, paskrudindavo labiau salykla. Ir daba padaro. > > Skaidruma velgi lemia keleta faktoriu. Kaip ROOTS sako- priklauso nuo > brandinimo laiko. Kuo ilgiau brandini, tuo labiau mieles eina miegot, savo > darba padariusios seda zemyn. Bet kad daba tu mieliu gausybe, vienos seda > greit, kitos ilgeliau alu "mutna" laiko, ir tik i vesia patalpa atkeliavus > atiduoda alui skaidruma. > > Is atminimu galeciau pasakyt, tevuko naminis alus po savaites backoj dar > budavo mutnas, po 3 jau leisdavosi skaidrus, dar skaidresnis uzh nauja > svyturio raw. Supylus i bokala toki, ir pagal spalva panashu pirktini, tai > skirdavos tik tuom, kad naminio puta likdavo kur kas ilgesniam laikui. > > > "ROOTS" <roots@dtiltas.lt> wrote in message > news:hljoae$qa9$1@trimpas.omnitel.net... >> kuo ilgiau laikai buteliuose, tuo labiau skaidreja >> >> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >> news:hljlf6$mvc$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> >>> "Justas" <mute@localhost.net> parase naujienu >>> news:hljl10$md6$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Pazystu viena zmogu kuris daro tikrai skanu alu, daro taip pat kaip jo >>>> tevas, senelis ir tt. >>>> Stiprumas apie 4-5%, isgerus net pora litru jokiu problemu su sveikata >>>> nera buve. Apie didesniu kiekius ner ko sneket nes tiek "atsigerti" yra >>>> nesamone. >>>> Galiu pasakyt, kad butent jo alus pakeite mano nuomone apie lietuviska >>>> alu >>>> ir dabar as jau tikiu, kad kazkur tikrai yra skanaus ir gero alaus. >>> >>> >>> Kokia jo spalva ir skaidrumas? >>> > >