Tema: Re: Kaip pasigamint alaus, ir dar truputis info :)
Autorius: M20
Data: 2010-02-19 16:42:21
Drasiai taip galejo buti.
Citata:
Nuvykę į ūkanotąjį Albioną, kaip romėnai vadino Britų salas, nepatingėkite
paieškoti specializuotos alaus parduotuvės, o joje – pasiteirauti Thomas
Hardy‘s Ale. Jei pasiseks, tapsite savininku alaus, kurį pelnytai galima
pavadinti alaus pasaulio Matuzaliu. Šis stiprus (net 12 tūrio proc.
alkoholio) ir ilgaamžis alus bręsta gimimo metų data paženklintame buteliuke
ir, kaip liudija žinovai, net po 25 metų dar būna ne tik tinkamas gerti, bet
ir įgijęs elegantišk, brandų cheresą primenančio skonio. Maža to, jį
rekomenduojama ragauti ne anksčiau (!), kaip po penkerių metų nuo pagaminimo
datos...
http://www.vynozurnalas.lt/index.php?&page=472
"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message
news:hlm6lu$jf9$1@trimpas.omnitel.net...
>
>
> "M20" <gazpobeda@gmail.com> parašė naujienų
> news:hlm5ki$hhi$1@trimpas.omnitel.net...
>
>> Pvz stiprus tamsus tirsti alus reikalauja ilgos brandos, o ir po jos - su
>> metais vis skanyn :)
>
> Vynotekoje pirkau kazkoki tai is anglisku alu, tai tas buvo brandintas
> kazkoki tai nesveika kieki laiko - ar tik ne metus ar net keleta?
>
>