Kazkada belgijoje pavaisino mane 3 metu islaikymo alumi. Skonis truputi primine dabartini balto, tik stipresnis gerokai (ne alus, o skons :) ), kas pries 10 metu buvo net labai neiprasta. Beje, dar namo parsivezimui dave 2 butelius, tai buteliai kaip sampano, nes kaip sake, paprasti neatlaikytu spaudimo ar kazkas panasaus. Gaila dabar nezinau kur tokio alaus gauti, skonio receptoriai pasikeite, tai turbut visai kitaip reaguociau i skoni :( "M20" <gazpobeda@gmail.com> wrote in message news:hlm80d$lru$1@trimpas.omnitel.net... > Drasiai taip galejo buti. > > Citata: > > Nuvykę į ūkanotąjį Albioną, kaip romėnai vadino Britų salas, nepatingėkite > paieškoti specializuotos alaus parduotuvės, o joje – pasiteirauti Thomas > Hardy‘s Ale. Jei pasiseks, tapsite savininku alaus, kurį pelnytai galima > pavadinti alaus pasaulio Matuzaliu. Šis stiprus (net 12 tūrio proc. > alkoholio) ir ilgaamžis alus bręsta gimimo metų data paženklintame > buteliuke ir, kaip liudija žinovai, net po 25 metų dar būna ne tik > tinkamas gerti, bet ir įgijęs elegantišk, brandų cheresą primenančio > skonio. Maža to, jį rekomenduojama ragauti ne anksčiau (!), kaip po > penkerių metų nuo pagaminimo datos... > > http://www.vynozurnalas.lt/index.php?&page=472 > > > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hlm6lu$jf9$1@trimpas.omnitel.net... >> >> >> "M20" <gazpobeda@gmail.com> parašė naujienų >> news:hlm5ki$hhi$1@trimpas.omnitel.net... >> >>> Pvz stiprus tamsus tirsti alus reikalauja ilgos brandos, o ir po jos - >>> su metais vis skanyn :) >> >> Vynotekoje pirkau kazkoki tai is anglisku alu, tai tas buvo brandintas >> kazkoki tai nesveika kieki laiko - ar tik ne metus ar net keleta? >> >> > >