HotHead wrote: > Kazkada belgijoje pavaisino mane 3 metu islaikymo alumi. Skonis truputi > primine dabartini balto, tik stipresnis gerokai (ne alus, o skons :) ), kas > pries 10 metu buvo net labai neiprasta. > Beje, dar namo parsivezimui dave 2 butelius, tai buteliai kaip sampano, nes > kaip sake, paprasti neatlaikytu spaudimo ar kazkas panasaus. > Gaila dabar nezinau kur tokio alaus gauti, skonio receptoriai pasikeite, tai > turbut visai kitaip reaguociau i skoni :( > > "M20" <gazpobeda@gmail.com> wrote in message > news:hlm80d$lru$1@trimpas.omnitel.net... >> Drasiai taip galejo buti. >> >> Citata: >> >> Nuvykæ á ûkanotàjá Albionà, kaip romënai vadino Britø salas, nepatingëkite >> paieðkoti specializuotos alaus parduotuvës, o joje – pasiteirauti Thomas >> Hardy‘s Ale. Jei pasiseks, tapsite savininku alaus, kurá pelnytai galima >> pavadinti alaus pasaulio Matuzaliu. Ðis stiprus (net 12 tûrio proc. >> alkoholio) ir ilgaamþis alus bræsta gimimo metø data paþenklintame >> buteliuke ir, kaip liudija þinovai, net po 25 metø dar bûna ne tik >> tinkamas gerti, bet ir ágijæs elegantiðk, brandø cheresà primenanèio >> skonio. Maþa to, já rekomenduojama ragauti ne anksèiau (!), kaip po >> penkeriø metø nuo pagaminimo datos... >> >> http://www.vynozurnalas.lt/index.php?&page=472 >> >> >> >> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >> news:hlm6lu$jf9$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> "M20" <gazpobeda@gmail.com> paraðë naujienø >>> news:hlm5ki$hhi$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>>> Pvz stiprus tamsus tirsti alus reikalauja ilgos brandos, o ir po jos - >>>> su metais vis skanyn :) >>> Vynotekoje pirkau kazkoki tai is anglisku alu, tai tas buvo brandintas >>> kazkoki tai nesveika kieki laiko - ar tik ne metus ar net keleta? >>> >>> >> > > Is nupasakojimo drystu pareiksti jog greiciausiai sneki apie belgiska alu Leffe, kuris ir yra parduodamas a'la sampano buteliuose manau gerai paieskojes rastum kur nors