nelabai įsivaizduoju, kaip gerti kavą be cukraus.... bandžiau medaus dėti, bet ne tas On 2013.11.06 15:41, ALORA wrote: > blogai :) Bet kentėti visada galima ;) > Bet spėju, kad po tos kavos po kokios valandos norisi valgyt. Cukrus > labai staigiai kelia gliukozės kiekį kraujyje, paskui, jeigu turi > pakankamai insulino (o jei, pvz., turi polinkį storėti, tai insulino > turi pakankamai), gliukozės kiekis lygiai taip pat greitai smenga žemyn. > Tas smygis sukelia nenumaldomą alkio jausmą, nors praktiškai tavo > kraujyje dar dafiga gliukozės. tada dar valgai ir gliukozės perteklius > tavo kraujyje tvarkingai perdirbamas į lašiaką. Ir plius esi visada > alkanas. > > "shimtas kinieciu" wrote in message > news:l5dflp$rui$1@trimpas.omnitel.net... > > o gabaliukas rudo cukraus an dydelio puodelio labai jodos kavos tai ce jau > blogai ar dar galima kenten? ;) > > >