aš avižinę košę kapoju, tai be uogienės nesivaizduoju. valgau tą, kur virti reikia 5min. On 2013.11.06 17:15, ramunas wrote: > blin cukraus tai nemazhai jauciu suvartoju :/ kazkaip megstu rytais kose 4 > grudu suritinti+uogienes del skonio ... po to iki pietu mirstu kaip norisi > valgyti :/ bandysiu pusrycius pakeisti sumustiniais arba kiausiniais > > > "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message > news:l5dgum$tbv$1@trimpas.omnitel.net... >> blogai :) Bet kentëti visada galima ;) >> Bet spëju, kad po tos kavos po kokios valandos norisi valgyt. Cukrus labai >> staigiai kelia gliukozës kieká kraujyje, paskui, jeigu turi pakankamai >> insulino (o jei, pvz., turi polinká storëti, tai insulino turi >> pakankamai), gliukozës kiekis lygiai taip pat greitai smenga þemyn. Tas >> smygis sukelia nenumaldomà alkio jausmà, nors praktiðkai tavo kraujyje dar >> dafiga gliukozës. tada dar valgai ir gliukozës perteklius tavo kraujyje >> tvarkingai perdirbamas á laðiakà. Ir plius esi visada alkanas. >> >> "shimtas kinieciu" wrote in message >> news:l5dflp$rui$1@trimpas.omnitel.net... >> >> o gabaliukas rudo cukraus an dydelio puodelio labai jodos kavos tai ce jau >> blogai ar dar galima kenten? ;) >> >> >> > >