Bet ziuriu kaip zmonems smegenys isplautos, niekada negalejau patiketi 1980 metais kai keisdavausi musu saldainius i vokietuku guminukus, maniau, kad ju saldumynai tai kaskas dievikso. Bet hebra jau 2009 metai ar jus dar to shudo neatsivalgete? Na klausimas retorinis. Atrodo zmones zino, kad gamyklose i desras deda dirbtinius modifikuotus priedus ir vistiek valgo na, kad pasirinkimo neturi tai taip, bet kam smeizti namini maista kuris yra sveikas ir pigus va to niekaip nesuprantu. "siGis" <s@s.s> wrote in message news:gncs2n$a4j$1@trimpas.omnitel.net... | Mokykloje mokino kad lyginti reikia tapacius daigtus. Matau kad susisneketi | trukdo tai kad kai kalbama apie produktus is prekybos centru tai imama iki | 20Lt kainos. Kai apie kaimiskus tai geriausius, padarytus is grynos mesos. | Nu taip negalima :). | | Mano psirinkimas yra krautuviniai produktai. Labiausiai pasikliauju savo | receptoriais :). Ir zinau kad jeigu krautuvinis produktas bus padrytas | prisilaikant tam produktui keliamu reikalavimu turiu didele tikimybe numirti | ne del to kad kazko uzvalgiau. | | Atatinkami kaimiski produktai beveik visais atvejais yra prastesnio skonio, | strukturos, isvaizdos, sunkiau virskinami ir greiciau gendantys. Apie tai | kas ju viduje veisiasi, ko ir kiek ten prideta nezino niekas. Net ir pats | gamintojas. | | Ir dar. Kas jums pasake kad jau esat tobuli visomis prasmemis ir daugiau | tobulet nebera kur. Taip nera ir tikriausiai niekuomet nebus. Tad nebijokim | buti paties naturaliausio gamtoje - naturalios atrankos proceso dalimi. | Nauji laikai, naujos medziagos, nauji issukiai zmogaus genetikai. | | Jei nebutu uzdraude DDT kam lemta jau butut ismire, atlike atsparus ir dabar | vartotume sita daigta kaip naturalu prieskoni :). Cia nerimtai. | | | "Remigijus" <a@a.a> wrote in message | news:gncpoi$8j0$1@trimpas.omnitel.net... | > Perskaiciau visa istorija kaip terpentinas renkasi SALDIKLI. | > Ar tikrai visi esat valge naminiu desru?? Panasu kad tikrai nevisi. Galbut | > cia tas kazkuris E vitaminas (kai jo ideda i kokinors shudmaka atrodo kad | > valgai gurmaniska kepsni) smegenis ar skonio receptorius daugumai | > sugadino. Mamos padarytos ir isrukytos desros kilogramo nekeisciau i 10kg | > parduotuvines. Galbut skonines savybes lemia tas, kaip minejot, kiaules | > pasivoliojimas shuduose, tik vat shudas nusiplauna o Evitaminai | > prifarsiruoti visuose gamybos etapuose niekaip nenusiplauna, o gal skonio | > prideda mesos futliaras - (cia didisiems ESTETAMS turbutgeriau | > nebeskaityti) tikra kiaules zarna. kazkas minejot apie salietra dedama i | > desras, galbut kaimas kuriame augau buvo perdaug atsilikes, taciau niekas | > salietros i desras nededavo, o apie toki "pagerinima" suzinojau jau | > nebegyvndamas kaime is kazkokiu vestuviu "seimininkiu". | > kazin kodel is mamos isrukytos nugarines ispjovos turbut ir su presu | > vandens neisppausi o is parduotuvinio kaip is kempines bega? turbut | > kaimiska kiaule dehidratavo po shudus besivoliodama. | > Kaime zmones valgo nesertifikuota mesa, netikrina nuo tichinliozes ir | > salmoneliozes, geria piena kuris galbut (o tikriausiai garantuotai) | > neatitinka EU standartu, daznas ir naminukes uzpila, ir ziurek nieko, dar | > nenyksta lygtai. | > | > Zmones nuvaziuokit kurnors vasara i kaima, pailsekit, paragaukit naminio | > pieno, cepelinu, gal bus galimybe namines rukytos/virtos desros (su | > sosyskom glesit palyginti), vedaru (na kazin ar estetai isdys, geriau | > nesakysiu kodel vedaru tokia forma buna). | > Sveikintinas Terpentino pasirinkimas, jei ir nepavyks nusipirkti tikros | > kaimiskos kiaules, tai nors desru gamybos ir rukymo etapuose i desra nebus | > prikista nuodu. | > blyn blyn kur ritasi pasaulis, ka valgom, geriam, kuo kvepuojam | |