Tema: Re: Shaldiklis
Autorius: Jaegermeister
Data: 2009-02-17 22:07:31
Nu cia kitas reikalas. Man savaitgaliais irgi kaifas sukisti rankas po seno 
merso kapotu, taciau as grupsuose nevtiralinu, kad masinas reikia patiems 
taisyti.

Jaegermeister

"Terpentinas" <ddainiusTRINTI@takas.lt> wrote in message 
news:gnf32p$bkh$1@trimpas.omnitel.net...
>O tau neatrodo, kad savaitgaliais norisi atitrukti nuo "skystimeliu 
>maisymo" ?
>
> "Jaegermeister" <jaegermeister@badenbaden.lt> wrote in message 
> news:gneqlh$1pi$1@trimpas.omnitel.net...
>> Kalbu apie bizniuka UAB ''Savas Kvapas". Negi nepirktum is manes desros 
>> jei as tau irodyciau, kad ji pas mane ekologiskai pagaminta, jei reikia- 
>> ekskursija po parodomaja kiaulide suorganizuociau??? Tau gi skystymelius 
>> maisyti reikia, abejoju ar turi laiko mesai malti ir i zarnas kimshti...
>>
>> Jaegermeister
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>> "Terpentinas" <ddainiusTRINTI@takas.lt> wrote in message 
>> news:gnep29$vbv$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Nelabai supratau ka parasei.
>>>
>>> "Jaegermeister" <jaegermeister@badenbaden.lt> wrote in message 
>>> news:gne3ga$c5b$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Bet gi ziauri verslo ideja. Naturali desra, naturalus produktai, geras 
>>>> PR'as , Povilionienes baubimas, ipakavimas shiene. Paranoja galingas 
>>>> dalykas, manau 1Kg- 200Lt neriba. Px technologija- uz tiek bet kas 
>>>> atsipirks :)
>>>>
>>>>
>>>> Jaegermeister
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> "Terpentinas" <ddainiusTRINTI@takas.lt> wrote in message 
>>>> news:gn96n6$51m$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> As nemaciau kaip jie jas daro, as desras pats darysiu, mesyte pats 
>>>>> kepsiu.
>>>>>
>>>>> "PukiS" <pukis@capri.lt> wrote in message 
>>>>> news:gn96aq$4m6$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> tu bent mates kaip eiline kaimo seima darineja  kiaule ir desras 
>>>>>> daro? as rimtai beje.
>>>>>>
>>>>>> -- 
>>>>>> PukiS
>>>>>> +37068224536
>>>>>>
>>>>>> "siGis" <s@s.s> wrote in message 
>>>>>> news:gn967d$4jk$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> "Terpentinas" <ddainiusTRINTI@takas.lt> wrote in message 
>>>>>>> news:gn92lr$21r$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>>> :)Linksmai tu cia parasei :) O tu bent matei kaip gimsta "rukytos 
>>>>>>>> desros" pagal EU standartus, ir ar ragavai namie gamintu, ne pagal 
>>>>>>>> EU standartus?
>>>>>>>> Yra normaliu ukininku, kurie normaliai seria ir priziuri gyvulius.
>>>>>>>
>>>>>>> Parodyk man 'Normalaus ukininko sertifikata' arba bent kriterijus 
>>>>>>> apibrezk.
>>>>>>>
>>>>>>> Siaip tai norejau pasakyti kad asmeniskai zinau ne viena pavyzdi 
>>>>>>> kaip tai yra daroma ir kas kelia man nemazai abejoniu.
>>>>>>>
>>>>>>> Na sakykim tos pacios desros ir skilandziai. Visi saukiam apie 
>>>>>>> konservantu ir kitokios chemijos naudojima. Tuo tarpu 'pas mociute' 
>>>>>>> i sumalta mesa tam kad atrodytu raudonesne ir ilgiau laikytusi 
>>>>>>> dedama salietros (amonio). Kitaip sakant nitrato. Gal manai kad ten 
>>>>>>> pasveria mesos kieki isskaiciuoja miligramus, turi priemones tiems 
>>>>>>> miligramams susverti  ir padare tai be klaidos ideda ne daugiau nei 
>>>>>>> galima. Net neabejoju kad beveik visada tai droma is akies. Einam 
>>>>>>> toliau. Rukymas. Gal manote kad galima gerai isrukyti neturint 
>>>>>>> reikaiamos irangos ir visapusiskai nekontreoliuojant visu proceso 
>>>>>>> parametru. Realiai rukymo kokybe kinta kartu su vejo kryptim ir 
>>>>>>> stiprumu :). Dar vienas toks nesenas pastebejimas. Sudejus mesa i 
>>>>>>> desras iki joms pasiekiant rukykla jas reikai kazkur padeti. 
>>>>>>> Geriausia saltai. Lauke gi nepadesi. Sunys sues. Visai logiska 
>>>>>>> mintis palepen. Ar reikia pasakoti kas ten per tas diena ar dvi 
>>>>>>> vyksta arba gali ivykti.
>>>>>>> ...
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
>