pilnai. Realiai isnaudojam iki 2/3, o vasarejant produktai tik dugne. Dar saldytuve 3 saldiklio lentynos tiems produktams, kur "po ranka" turi but "Pjero" <Pjero@domino.lt> wrote in message news:gndvru$5ds$1@trimpas.omnitel.net... > talpos pakanka ? > > > > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message > news:gnbcth$s24$1@trimpas.omnitel.net... >> naudojam maziausia liebherio deze. ~210l talpa. Kaip ir viskas ok. Vasara >> dedam uogas, darzoves, rudeniop grybus. Pries pora savaiciu ten atgule >> ~60kg >> mesos. >> Pirkom kiaule pas stambu ukininka, kuris per metus pardavimui priseria >> pora >> tukstanciu riestauodegiu. Nezinau kiek viskas ekologiska ir teisinga >> serimo >> procese, bet mesa skiriasi nuo tos, kuri guli turguj ar maximoj - maziau >> slapia, raudonesne. Gavom paskersta, perpjauta pusiau, su visais >> organais, >> tik be kraujo ir sh... Subproduktus suo su kate jau baigia sudorot. >> >> "Pjero" <Pjero@domino.lt> wrote in message >> news:gn8jin$kk0$1@trimpas.omnitel.net... >>> Pirkčiau Liebher " dėžę " >>> >>> >>> >>> >>> "Terpentinas" <ddainiusTRINTI@takas.lt> wrote in message >>> news:gn6o66$ips$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Gerbiamieji, kadangi mesos kuri parduodama prekybos centruose valgyti >>>> nebesinori, nusprendeme isigyti shaldikli ir is patikimo ukininko >>>> pirkti >>>> isdarineta kiaule ir ja uzsaldyti. Sakykite kokios talpos pirkti >>>> shaldikli >>>> ir koki? >>>> Is anksto dekoju. >>>> >>>> >> >>