Tema: Re: maskarpones kremas
Autorius: Justas
Data: 2009-12-30 16:00:34
idomu idomu. ypatingai idomu tai, kad kefyras yra keliu % riebumo.

mascarpone daromas fermentuojant grietinele, kurios riebumas ~30%, 
pasalinus isrugas galutinio produkto riebumas vos ne padvigubeja.

cia man mazdaug panasu i ankstesnius postus, kur kazkas ricotta is 
kefyro bande daryti :)

2009-12-30 15:29, Diamondas rašė:
> recept v studiju please :)
> 
> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
> news:hhfhki$odb$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>>
>> "agnesse" <xxx@xxx.lt> parašė naujienų 
>> news:hhfcfg$g05$1@trimpas.omnitel.net...
>>> biskvito pertepimui galvojiu pasidaryt krema is maskarpones surio, 
>>> gal kas
>>> turit koki ismeginta receptuka kaip ta krema pasidaryti?
>>
>> Kazkur turejau receptuka kaip pati mascarpones suri pasidaryti is 
>> kefyro. O tai turetu buti gerokai pigiau , nei pirkti parduotuveje.
>>