idomu idomu. ypatingai idomu tai, kad kefyras yra keliu % riebumo. mascarpone daromas fermentuojant grietinele, kurios riebumas ~30%, pasalinus isrugas galutinio produkto riebumas vos ne padvigubeja. cia man mazdaug panasu i ankstesnius postus, kur kazkas ricotta is kefyro bande daryti :) 2009-12-30 15:29, Diamondas rašė: > recept v studiju please :) > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hhfhki$odb$1@trimpas.omnitel.net... >> >> >> "agnesse" <xxx@xxx.lt> parašė naujienų >> news:hhfcfg$g05$1@trimpas.omnitel.net... >>> biskvito pertepimui galvojiu pasidaryt krema is maskarpones surio, >>> gal kas >>> turit koki ismeginta receptuka kaip ta krema pasidaryti? >> >> Kazkur turejau receptuka kaip pati mascarpones suri pasidaryti is >> kefyro. O tai turetu buti gerokai pigiau , nei pirkti parduotuveje. >>