bet desertams gal sueitu? idomu ar philadelphia suriui yra koks namudinis budas pasidaryt, pirma kart kepem amerikoniska surio pyraga ir taip patiko, bet kad suris brangus "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message news:hhfpuj$63p$1@trimpas.omnitel.net... > tai as irgi girdejes ir mates ta recepta. bet iki ricotos ten toli :) > vilkyskiu pienine turbut taip pat gamina, yra pirkti indelis uz ~3.50. > nusipirkau pabandyt, atidariau, kazkokia neaiski mase, skyscio pilna. > paragavau ir ismeciau :) > > 2009-12-30 16:51, A&G rašė: >> susaldo kefyra saldiklyj, tada i marle per nakti nuvarvet ir gauna alia ricota, nebandziau, bet jau ne is vieno girdejau toki ekonomini metoda :) >> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message news:hhfmtk$1gj$1@trimpas.omnitel.net... >>> ricotta isskirtinai daro is isrugu, jas parauginant ir vel per nauja >>> sutraukiant. >>> is kefyro jokiu suriu nedaro, is jo daro saltibarscius :) >>> >>> 2009-12-30 16:06, A&G rašė: >>>> gal ricota? ana daro is susalusio kefyro >>>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hhfhki$odb$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> "agnesse" <xxx@xxx.lt> parašė naujienų >>>>> news:hhfcfg$g05$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> biskvito pertepimui galvojiu pasidaryt krema is maskarpones surio, gal kas >>>>>> turit koki ismeginta receptuka kaip ta krema pasidaryti? >>>>> Kazkur turejau receptuka kaip pati mascarpones suri pasidaryti is kefyro. O >>>>> tai turetu buti gerokai pigiau , nei pirkti parduotuveje. >>>>> >>>> >