Tema: Re: maskarpones kremas
Autorius: A&G
Data: 2009-12-30 17:05:09
bet desertams gal sueitu? idomu ar philadelphia suriui yra koks namudinis budas pasidaryt, pirma kart kepem amerikoniska surio pyraga ir taip patiko, bet kad suris brangus 

"Justas" <mute@localhost.net> wrote in message news:hhfpuj$63p$1@trimpas.omnitel.net...
> tai as irgi girdejes ir mates ta recepta. bet iki ricotos ten toli :)
> vilkyskiu pienine turbut taip pat gamina, yra pirkti indelis uz ~3.50.
> nusipirkau pabandyt, atidariau, kazkokia neaiski mase, skyscio pilna. 
> paragavau ir ismeciau :)
> 
> 2009-12-30 16:51, A&G rašė:
>> susaldo kefyra saldiklyj, tada i marle per nakti nuvarvet ir gauna alia ricota, nebandziau, bet jau ne is vieno girdejau toki ekonomini metoda :)
>> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message news:hhfmtk$1gj$1@trimpas.omnitel.net...
>>> ricotta isskirtinai daro is isrugu, jas parauginant ir vel per nauja 
>>> sutraukiant.
>>> is kefyro jokiu suriu nedaro, is jo daro saltibarscius :)
>>>
>>> 2009-12-30 16:06, A&G rašė:
>>>> gal ricota? ana daro is susalusio kefyro
>>>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hhfhki$odb$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> "agnesse" <xxx@xxx.lt> parašė naujienų 
>>>>> news:hhfcfg$g05$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> biskvito pertepimui galvojiu pasidaryt krema is maskarpones surio, gal kas
>>>>>> turit koki ismeginta receptuka kaip ta krema pasidaryti?
>>>>> Kazkur turejau receptuka kaip pati mascarpones suri pasidaryti is kefyro. O 
>>>>> tai turetu buti gerokai pigiau , nei pirkti parduotuveje. 
>>>>>
>>>> >