susaldo kefyra saldiklyj, tada i marle per nakti nuvarvet ir gauna alia ricota, nebandziau, bet jau ne is vieno girdejau toki ekonomini metoda :) "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message news:hhfmtk$1gj$1@trimpas.omnitel.net... > ricotta isskirtinai daro is isrugu, jas parauginant ir vel per nauja > sutraukiant. > is kefyro jokiu suriu nedaro, is jo daro saltibarscius :) > > 2009-12-30 16:06, A&G rašė: >> gal ricota? ana daro is susalusio kefyro >> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hhfhki$odb$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> "agnesse" <xxx@xxx.lt> parašė naujienų >>> news:hhfcfg$g05$1@trimpas.omnitel.net... >>>> biskvito pertepimui galvojiu pasidaryt krema is maskarpones surio, gal kas >>>> turit koki ismeginta receptuka kaip ta krema pasidaryti? >>> Kazkur turejau receptuka kaip pati mascarpones suri pasidaryti is kefyro. O >>> tai turetu buti gerokai pigiau , nei pirkti parduotuveje. >>> >>>