tai as irgi girdejes ir mates ta recepta. bet iki ricotos ten toli :) vilkyskiu pienine turbut taip pat gamina, yra pirkti indelis uz ~3.50. nusipirkau pabandyt, atidariau, kazkokia neaiski mase, skyscio pilna. paragavau ir ismeciau :) 2009-12-30 16:51, A&G rašė: > susaldo kefyra saldiklyj, tada i marle per nakti nuvarvet ir gauna alia ricota, nebandziau, bet jau ne is vieno girdejau toki ekonomini metoda :) > "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message news:hhfmtk$1gj$1@trimpas.omnitel.net... >> ricotta isskirtinai daro is isrugu, jas parauginant ir vel per nauja >> sutraukiant. >> is kefyro jokiu suriu nedaro, is jo daro saltibarscius :) >> >> 2009-12-30 16:06, A&G rašė: >>> gal ricota? ana daro is susalusio kefyro >>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hhfhki$odb$1@trimpas.omnitel.net... >>>> "agnesse" <xxx@xxx.lt> parašė naujienų >>>> news:hhfcfg$g05$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> biskvito pertepimui galvojiu pasidaryt krema is maskarpones surio, gal kas >>>>> turit koki ismeginta receptuka kaip ta krema pasidaryti? >>>> Kazkur turejau receptuka kaip pati mascarpones suri pasidaryti is kefyro. O >>>> tai turetu buti gerokai pigiau , nei pirkti parduotuveje. >>>> >>> >