grūdų malūnui svarbu koks malimo greitis tonos/h, namų šeiminkės virtuvės kombainui svarbu kiek rupumo lygių (smulkus, vidutinis, rupus) galima malti. noriu pasakyti kad žmogus studijoje žiūri visai kitokiu dalykus, nei žmogus svetainėje ką tik iš vokelio išėmęs vinilą ar cd. tolimesniai diskusijai ko gero reiktų žmogaus iš pro srities, kuris papasakotų virtuvę, ką klauso konrkečiai suvedinėdamas įrašus. Taip atsakytų kurios vietoj sugadinami įrašai (patampa baisiai šaižūs, ciksintys, nenatūralūs, "perkrauti" ir visaip kitaip neskambantys). Tai ar supratai kad "kokybė" studijoje, ne taip pat matuojama kaip "kokybė " per hifi sistemą žmogaus svetainėje? 2014-02-02 22:01, spak rašė: > Tai aisku, nx jiem geras garsas i monitorius. Kokibes tik audiofylam reik!