Tie ūkininkai, iš kurių perku pieną, turi ekologiško ūkio sertifikatą. Pieną melžia tiesiai į šaldytuvus, taip kad jis tikrai ilgai nesurūgsta (o dr ir labai riebus). Tokių sertifikatų šiaip sau nedalina, ir pieno kokybe tikrai labai džiaugiuosi. "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message news:gqa522$t3p$1@trimpas.omnitel.net... > Matai, skirtumas gal toks, kad prekybos centruose esanxius produktus > bent teoriškais kas nors privalo tikrinti, o netgi ir praktiškai > tikrina. Normos yra, kokios yra - bet visgi jų duagiau mažiau laikomasi. > > O "iš ūkininko" turguje - tai kaip ruletė... Tikiu, kad pas pažįstamą > bobutę kaime, turinčią vieną karvę ir gyvenančią toliau nuo didmiesčių > tikimybė gauti švarų pieną beveik lygi 100%. Bet šiaip... naudojantis > tuo pasitikėjimo avansu, kurį vis dar turi žmonės, ir į pieną vanduo > pilamas, ir į grietinę - krakmolas (tai čia gerai, blogiau kai kreida), > apie antibiotikus ar kalio permanganato tirpalą nekalbėsim... >