klausimas buvo, kodėl nugriebta grietinė nepanaši į pirktinę ir ar tą skirtumą daro separavimas. Jie neklystu, Rūta pieno produktų specialistė, tai man ir įdomu, jei ne separavime, tai kame slypi skirtumas, kad pirktinė grietinė kitos konsistencijos, negu nugriebta. Gal esmė ne separavime ir ne rūgime, o maišyme? "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:gqamau$to7$1@trimpas.omnitel.net... > > "ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message > news:gqaihi$mhd$1@trimpas.omnitel.net... >> tai gal skirtumas, ar grietinele rauginti, ar leisti jai surugti? > > Gal nelabai pagavau klausimo esmes,bet kiek paciam teko daryt,tai > grietinele ant pieno ir grietinele nugriebta nuo pieno i atskira > inda,pavirsta i grietine vienodai. >