Na, kefyras nebūtų pats geriausias pasirinkimas. Geriausia imti rūgpienį (tikrai mačiau prek. centre). news.omnitel.net schrieb: > reziumuojant kefyras turi padeti surauginti piena. > > > > "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message > news:gqcnt4$7dk$1@trimpas.omnitel.net... >> Nea, ne grybelis. >> >> Tu teisus ta prasme, kad tai vienintelis iš rūgščių pieno produktų, >> kurio gamyboje dalyvauja _ir_ grybelis. O betgi ypatingai ne >> tradiciniu būdu Kaukaze, o pas mus pramoniniu būdu pagamintas kefyras >> yra tik viena iš raugintų pieno produktų atmainų. Pagrindinį darbą ten >> irgi lactobacillus atlieka :) >> >> TranZOO schrieb: >>> grybelis >>> >>> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message >>> news:gqbbv2$tob$1@trimpas.omnitel.net... >>>> nu kad ne visai taip, bakterijos ten irgi dalyvauja - suvalgo >>>> laktozę ir išskiria rūgštį. >>>> >>>> "Contax" <neturiu@mail.com> wrote in message >>>> news:gqb7pq$ob3$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Rugpieni raugina bakterijos, kefyra grybelis >>>>> >>>>> "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message >>>>> news:gqb5ki$lfk$2@trimpas.omnitel.net... >>>>>> Nu tai jo :)) >>>>>> O kokiai kategorijai tada tavo manymu priklauso? >>>>>> >>>>>> TranZOO schrieb: >>>>>>> kefyras nera raugintas pieno produktas. >>>>>>> >>>>>>> -- >>>>>>> T >>>>>>> >>>>>>> "news.omnitel.net" <gintas@omnitel.net> wrote in message >>>>>>> news:gqa9de$5ii$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>>> gal kefyro bishki ipilti >>>>>>>> >>>>>>>> "pablas" <pablas112@gmail.com> wrote in message >>>>>>>> news:gq9u33$gkn$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>>>> Del kokiu priezasciu galetu nerugti pienas is ukininku turgaus? >>>>>>>>> Per tris paras surugo tik grietine pavirsiuj.Temperatura labai >>>>>>>>> palanki >>>>>>>>> rugimui. >>>> > >