tai tu perki iš ūkininko, o ne iš "ūkininko" ar pažįstamos bobutės. "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:gqa8bf$3jt$1@trimpas.omnitel.net... > Tie ūkininkai, iš kurių perku pieną, turi ekologiško ūkio sertifikatą. Pieną melžia tiesiai į šaldytuvus, taip kad jis tikrai ilgai nesurūgsta (o dr ir labai riebus). Tokių sertifikatų šiaip sau nedalina, ir pieno kokybe tikrai labai džiaugiuosi. > > "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message news:gqa522$t3p$1@trimpas.omnitel.net... >> Matai, skirtumas gal toks, kad prekybos centruose esanxius produktus >> bent teoriškais kas nors privalo tikrinti, o netgi ir praktiškai >> tikrina. Normos yra, kokios yra - bet visgi jų duagiau mažiau laikomasi. >> >> O "iš ūkininko" turguje - tai kaip ruletė... Tikiu, kad pas pažįstamą >> bobutę kaime, turinčią vieną karvę ir gyvenančią toliau nuo didmiesčių >> tikimybė gauti švarų pieną beveik lygi 100%. Bet šiaip... naudojantis >> tuo pasitikėjimo avansu, kurį vis dar turi žmonės, ir į pieną vanduo >> pilamas, ir į grietinę - krakmolas (tai čia gerai, blogiau kai kreida), >> apie antibiotikus ar kalio permanganato tirpalą nekalbėsim... >>