Tema: Re: kada pas mus bus tokiu?
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2010-05-04 17:12:21
"amenox" <amenox@gmail.com> wrote in message news:hrp96c$c9l$1@trimpas.omnitel.net...
>A koks skirtumas? Dabar turim problemu del alkoholio, o tu siulai dar zole 
> iteisint?

tokiu atveju  galbut dalis besisvaiginanchiu pavojingesniu narkotiku (alkoholiu) pereitu prie ne tokio pavojingo narkotiko - zholes.
kas ish to? Ogi mazhiau darbo medikams (t.y. mazhiau ish kiekvieno ish musu kishenes) uzh alkoholio sukeltu ligu gydyma. Uzh alkoholio sukeltu mushtyniu ir zhmogzhudyschiu tyrimis/gydymus/teismus/ikalinimus. Sakychiau kolkas - vieni pliusai. Gaaal, minimaliai padaugetu gaisru, kai koks stoneris nulushtu su jointu lovoj =)

> As beveik isitikines, kad tada visi prisisiurbe alaus jaus pareiga 
> dar patraukt zoles. :)


o tai butu tik i nauda, nes patraukus zholes, mushtis matyt nebeeis, taip pat prie zhmoniu nesikabines (nebent su durnais klausimais:) - ar tavo manymu geriau, kai pritraukia alaus, nueina dar shnapso, o tada jau snukiu dauzhyt. 
Dar karta, nereikia vertinti shio narkotiko ish anekdotiniu ir visishkai realybes neatitinkanchiu baubu perspektyvos - prisiruke zholes zhmones neshoka staiga nenusprendzhia shokt pro langa, nes isivaizduoja, kad jis paukshtis (tiesa pasakius, kiek teko ieshkot, nera nei vieno patvirtinto atvejo net nuo lsd) - nesuzhvereja, nepasidaro nevaldomas ir pan.