nusiperki pasudytos (ne marinuota!) silkes file, sudyta vandenyje, ne aliejuje, jei akivaizdziai per suru - perplauti gausiai vandeniu perpjauni per viduri isilgai ir skersai kas 5-10mm dedi sluoksni i ~3-4cm aukscio salotine, kad uzsidengtu dugnas imi morku, mazdaug tiek pat svorio kiek ir silke, supjaustai siaudeliais, bet ne per smulkiai!!! apkepini aliejuje, kol apskrus, pagal skoni kepimo pabaigoje idedi siek tiek pomidoru padazo. is keptuves dedi sluoksni ant virsaus, turetu but mazdaug tokio pat kaip ir silke. imi svogunu, taip pat mazdaug tiek, kiek ir silkes/morku, supjaustai 1/4 apskritimais ir dedi pakepinti, kepimo pabaigoje idedi kelias razinas, sakyciau ~10 razinu 1 svogunui. imi is keptuves ir dedi trecia sluoksni ant morku. palauki kol atves ir tada i saldytuva - skaniausia po 2+ valandu. sita patiekala valgau gal koki 20 ir daugiau metu, atsinesiau is savo seimos, dabar pats ruosiu kiekvienoms kucioms. surasysiu ingredientus -1kg sudytos vandenyje silkes file (be odos, aisku ja galima pasalinti) -800g-1kg morku -800g-1kg svogunu -~20 razinu -keli saukstai pomidoru padazo ar tyres -aliejus "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hgq2g9$lan$1@trimpas.omnitel.net... > Prisizadejau uosvienei, kad as nupirksiu ir paruosiu silkes Kuciu stalui. > Tai ka anksciau darydavau,jau ir paciam nusibodo ir kitiems gali buti > pabode, tai noreciau isgirsti kitu patarimu - inesti naujoviu. Is anksto > dekoju! > > > >