:) jo cia is kazkur parsineshtas patiekalas, kuris pasiteisino. o keletas razinu tarp svogunu labai i tema! "foxaz" <foxaz@ten.lt> wrote in message news:hgq5j5$qbt$1@trimpas.omnitel.net... > viens prie vieno mano giminej be tokios silkes nei viena svente nepraeina :) > (ai tik tiesa razinu pas mus nededa). > > > "Feniksas" <audriusTRINTI@TRINTIcablenet.lt> wrote in message > news:hgq4ci$obp$1@trimpas.omnitel.net... >> nusiperki pasudytos (ne marinuota!) silkes file, sudyta vandenyje, ne >> aliejuje, jei akivaizdziai per suru - perplauti gausiai vandeniu >> perpjauni per viduri isilgai ir skersai kas 5-10mm >> dedi sluoksni i ~3-4cm aukscio salotine, kad uzsidengtu dugnas >> imi morku, mazdaug tiek pat svorio kiek ir silke, supjaustai siaudeliais, >> bet ne per smulkiai!!! apkepini aliejuje, kol apskrus, pagal skoni kepimo >> pabaigoje idedi siek tiek pomidoru padazo. >> is keptuves dedi sluoksni ant virsaus, turetu but mazdaug tokio pat kaip >> ir silke. >> imi svogunu, taip pat mazdaug tiek, kiek ir silkes/morku, supjaustai 1/4 >> apskritimais ir dedi pakepinti, kepimo pabaigoje idedi kelias razinas, >> sakyciau ~10 razinu 1 svogunui. >> imi is keptuves ir dedi trecia sluoksni ant morku. palauki kol atves ir >> tada i saldytuva - skaniausia po 2+ valandu. >> >> sita patiekala valgau gal koki 20 ir daugiau metu, atsinesiau is savo >> seimos, dabar pats ruosiu kiekvienoms kucioms. >> >> surasysiu ingredientus >> -1kg sudytos vandenyje silkes file (be odos, aisku ja galima pasalinti) >> -800g-1kg morku >> -800g-1kg svogunu >> -~20 razinu >> -keli saukstai pomidoru padazo ar tyres >> -aliejus >> >> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >> news:hgq2g9$lan$1@trimpas.omnitel.net... >>> Prisizadejau uosvienei, kad as nupirksiu ir paruosiu silkes Kuciu stalui. >>> Tai ka anksciau darydavau,jau ir paciam nusibodo ir kitiems gali buti >>> pabode, tai noreciau isgirsti kitu patarimu - inesti naujoviu. Is anksto >>> dekoju! >>> >>> >>> >>> > >