Pora musu namuose gaminamu variaciju: 1. Is kazkokios senos receptu knygos, bet po pabandymo tevo prasymu kasmet privalomai ruosiu: silkes gabaliukai gausiai apvoliojami manu kruopose. Kepama. Sudedama i silkine. Manu likuciai su aliejum taip pat supilami. Ant virsaus sluoksnis pakepintu svogunu. Viskas uzpilama atskiestu actu, kad svogunai nedziutu. 2. Nuo vaikystes mama daro gan neiprasta varianta, kurio apibudinimas zmona kadaise nupurte, bet pabandzius jau pati gamina :) silkes gabaliukai apvoliojami cukraus ir cinamono misinyje. Dedama i nedideli stiklaini sluoksniais su ziedais pjaustytu svogunu (per 2 pirstus silkes, per 1 svoguno). Talpa geriausia tokia, kad pilnai uzsipildytu. Cinamono ir cukraus likuciai po apvoliojimo gali keliaut stiklainin. Viskas uzpilama tinkamo rugstumo acto-aliejaus misiniu. Skaniausia pastovejus 2-3 dienas saldytuve.