Tema: Re: bishki off, bet vistiek kodel
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2009-12-23 16:50:17
ps jau nebekalbant apie tai kada tas izraelis ishvis acirado... ;)
"shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message
news:hgtala$gfe$1@trimpas.omnitel.net...
> izraely ir arabai dar gyvena. o zydai toligrazu nevien izraely gyvena ;)
>
> "-o-o-" <x-o-o-x@gmail.com> wrote in message
> news:hgt961$ejq$1@trimpas.omnitel.net...
>> Kodel Izraelis ir zydai, o ne izraelieciai arba ne Zydija? Kame cia
>> parkes? Ar cia variantas kaip kiausinis su vista? Nes vakar buvau
>> Akropoli ir ten vienas vaikunkas siule izraelietiskos produkcijos, vos ja
>> istardavo, tai as jam sakau zydiskos norejai pasakyt - :)
>>
>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message
>> news:hgt8lj$drb$1@trimpas.omnitel.net...
>>>
>>>
>>> "> 2. Nuo vaikystes mama daro gan neiprasta varianta, kurio apibudinimas
>>> zmona kadaise nupurte, bet pabandzius jau pati gamina :)
>>>>
>>>> silkes gabaliukai apvoliojami cukraus ir cinamono misinyje. Dedama i
>>>> nedideli stiklaini sluoksniais su ziedais pjaustytu svogunu (per 2
>>>> pirstus silkes, per 1 svoguno). Talpa geriausia tokia, kad pilnai
>>>> uzsipildytu. Cinamono ir cukraus likuciai po apvoliojimo gali keliaut
>>>> stiklainin. Viskas uzpilama tinkamo rugstumo acto-aliejaus misiniu.
>>>> Skaniausia pastovejus 2-3 dienas saldytuve.
>>>
>>> Tai normalus zydiskas variantas :)
>>>
>>
>>