ta prasme su medum ar melyniu uogiene? :) "shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message news:hgqdm7$68h$1@trimpas.omnitel.net... o kokie suomei ir kitokie skandinavai tai kaiptik saldzei silkes ryja. nuirkatujiem ;) "foxaz" <foxaz@foxaz.lt> wrote in message news:hgqaab$1b9$1@trimpas.omnitel.net... > na vat man irgi razinos priduoda saldumo kuris nelabai dera prie silkes > surumo. Na bet na vkus i cvet tovarishchia net. Pazystu galybe zmoniu > kuriem silkute su razinom yra super :). > > "-o-o-" <x-o-o-x@gmail.com> wrote in message > news:hgq966$vds$1@trimpas.omnitel.net... >>o mes razinas irgi ismetam, nu nesiderina mumi ten kazkaip. Ale galbut ne >>visiems taip >> >> "Feniksas" <audriusTRINTI@TRINTIcablenet.lt> wrote in message >> news:hgq6f2$ril$1@trimpas.omnitel.net... >>> :) jo cia is kazkur parsineshtas patiekalas, kuris pasiteisino. o >>> keletas razinu tarp svogunu labai i tema! >>> >>> "foxaz" <foxaz@ten.lt> wrote in message >>> news:hgq5j5$qbt$1@trimpas.omnitel.net... >>>> viens prie vieno mano giminej be tokios silkes nei viena svente >>>> nepraeina :) >>>> (ai tik tiesa razinu pas mus nededa). >>>> >>>> >>>> "Feniksas" <audriusTRINTI@TRINTIcablenet.lt> wrote in message >>>> news:hgq4ci$obp$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> nusiperki pasudytos (ne marinuota!) silkes file, sudyta vandenyje, ne >>>>> aliejuje, jei akivaizdziai per suru - perplauti gausiai vandeniu >>>>> perpjauni per viduri isilgai ir skersai kas 5-10mm >>>>> dedi sluoksni i ~3-4cm aukscio salotine, kad uzsidengtu dugnas >>>>> imi morku, mazdaug tiek pat svorio kiek ir silke, supjaustai >>>>> siaudeliais, >>>>> bet ne per smulkiai!!! apkepini aliejuje, kol apskrus, pagal skoni >>>>> kepimo >>>>> pabaigoje idedi siek tiek pomidoru padazo. >>>>> is keptuves dedi sluoksni ant virsaus, turetu but mazdaug tokio pat >>>>> kaip >>>>> ir silke. >>>>> imi svogunu, taip pat mazdaug tiek, kiek ir silkes/morku, supjaustai >>>>> 1/4 >>>>> apskritimais ir dedi pakepinti, kepimo pabaigoje idedi kelias razinas, >>>>> sakyciau ~10 razinu 1 svogunui. >>>>> imi is keptuves ir dedi trecia sluoksni ant morku. palauki kol atves >>>>> ir >>>>> tada i saldytuva - skaniausia po 2+ valandu. >>>>> >>>>> sita patiekala valgau gal koki 20 ir daugiau metu, atsinesiau is savo >>>>> seimos, dabar pats ruosiu kiekvienoms kucioms. >>>>> >>>>> surasysiu ingredientus >>>>> -1kg sudytos vandenyje silkes file (be odos, aisku ja galima >>>>> pasalinti) >>>>> -800g-1kg morku >>>>> -800g-1kg svogunu >>>>> -~20 razinu >>>>> -keli saukstai pomidoru padazo ar tyres >>>>> -aliejus >>>>> >>>>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >>>>> news:hgq2g9$lan$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> Prisizadejau uosvienei, kad as nupirksiu ir paruosiu silkes Kuciu >>>>>> stalui. >>>>>> Tai ka anksciau darydavau,jau ir paciam nusibodo ir kitiems gali buti >>>>>> pabode, tai noreciau isgirsti kitu patarimu - inesti naujoviu. Is >>>>>> anksto >>>>>> dekoju! >>>>>> >>>>>> >>>>>> >>>>>> >>>> >>>> >> >> > >