Panasu teko man kazkada gaminti ragauti, visai patiko: sudetis morkos+svogunai+saulegrazos+silkes (mazdaug lygiom dalim), gamyba gan paprasta: pakepinam saulegrazas, paskui pakepinam morkas, paskui svogunus. viska sumaisom su mazmais gabaliukais pjaustyta silke ir leidziam bent pusvalandi pastoveti. Nors man asmeniskai visada skaniausias dalis buvo ne silke, o tai kas ant silkes (kepti svogunai, prisigere silkes) :) "499" <info*trinam*@hardko.lt> wrote in message news:hgrfb2$n26$1@trimpas.omnitel.net... Silkė su saulėgrąžom Silkę supjaustome ir dedame į silkinę. Saulėgrąžas su trupučiu aliejaus labai trumpai, žiūrime nesudegtų, nes tai įvyksta greitai. Kitoje keptuvėje pakepiname svogūnus, į pakepintus svogūnus sudedame saulėgrąžas, išmaišome ir įdarą ant silkės. P.S. Geriau nepatingėti ir naudoti tik tikrinę silkę, t.y. su galvom, o ne tą, jau būna paruošta ir nežinia kame išmirkyta. Patiekalo receptą atsiuntė: Rita http://www.gaspadine.lt/patiekalas/silke_su_saulegrazom.html mes dar dedam razynku "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hgq2g9$lan$1@trimpas.omnitel.net... > Prisizadejau uosvienei, kad as nupirksiu ir paruosiu silkes Kuciu stalui. > Tai ka anksciau darydavau,jau ir paciam nusibodo ir kitiems gali buti > pabode, tai noreciau isgirsti kitu patarimu - inesti naujoviu. Is anksto > dekoju! > > > >